TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam B.V. koopt ca. 5.960 m2 bedrijfsruimte aan de Handelsweg 60-70 te Ridderkerk

0

In verband met de ontwikkeling van ‘Feyenoord City’ op haar huidige locatie heeft TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam B.V. onlangs het bedrijfspand gelegen aan de Handelsweg 60-70 te Ridderkerk gekocht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Verenambacht en ligt op de grens tussen Ridderkerk en Barendrecht nabij de A-15. Het complex bestaat uit ca. 5.690 m² bedrijfsruimte, ca. 1.523 m² kantoorruimte en 90 parkeerplaatsen gelegen op het parkeerdek.

TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam B.V. zal, nadat de locatie geschikt is gemaakt, het pand gaan gebruiken voor de verdere groei van haar laboratorium activiteiten. TLR is een innovatief, marktgedreven laboratorium uit Rotterdam dat een brede range aan producten analyseert onder meer op het gebied van levensmiddelen, diervoeders en (bio)brandstoffen. Door middel van state-of-the-art instrumenten en hoogopgeleid personeel streeft men ernaar om de veiligheid en kwaliteit van de producten van haar klanten te waarborgen en te verbeteren.

Van Gelder Groente & Fruit is onlangs verhuisd naar haar nieuwe onderkomen aan de Krommeweg 10 in Ridderkerk, naast Van der Valk Hotel op het nieuwe bedrijventerrein Dutch Fresh Port. Dit nieuwe complex is ca. 30.000 m² groot en bestaat uit een ‘food experience center’, kantoren, high-tech geconditioneerde productie-, distributie- en opslagruimten en een ruim buitenterrein

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleide TLR -Technisch Laboratorium Rotterdam B.V. bij de aankoop van het pand. Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs B.V. begeleide de transactie namens de verkoper Van Gelder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?