Succesvolle afronding fonds Zorgveste De Pelikaan door Annexum

0

Ondanks de huidige economische omstandigheden is Annexum er in geslaagd één van haar zorgfondsen succesvol af te ronden. Participanten van het fonds Zorgveste De Pelikaan ontvangen deze maand hun slotuitkering.

Annexum kocht het kantoorgebouw ‘De Pelikaan’ in Leiden in 2010 en richtte daarmee gelijk het beleggingsfonds Zorgveste De Pelikaan op. Het kantoorgebouw met 3.903 m² verhuurbare oppervlakte is altijd verhuurd geweest aan solide zorgondernemingen, die een directe band hadden met het naastgelegen Leids Universitair Medisch Centrum. Het pand is inmiddels geleverd aan de koper.

Met de verkoop van het pand in Leiden kon ook de afwikkeling van het fonds beginnen. Vanaf oprichting hebben participanten een enkelvoudig totaalrendement ontvangen van gemiddeld 7,2% per jaar.

CEO Huib Boissevain: ‘Dit is waar we het voor doen. Een mooi rendement voor onze klanten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?