Capital Value breidt uit met Wessel Rensen

0

Vanwege het toenemende aantal opdrachten breidt het team van Capital Value Taxaties zich verder uit. Per september treedt Wessel Rensen in dienst als junior taxateur. Wessel rondde onlangs zijn studie Vastgoed & Makelaardij af en deed de afgelopen maanden onderzoek bij Capital Value op het gebied van zorgvastgoedtaxaties.

Ruben Smulders, directeur Taxaties: “Wij bieden graag kans aan jong talent. Wessel heeft tijdens zijn afstudeeronderzoek bewezen een gedreven collega te zijn die we graag binnen ons team verwelkomen. Onze opdrachtenportefeuille kent nog steeds een enorme groei. Door te blijven investeren in onze mensen en de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen wij aan de toenemende vraag blijven voldoen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?