BOA Recycling Systems verhuist naar modern bedrijfspand in Hengelo

0

BOA Recycling Systems B.V. huurt langjarig het moderne bedrijfspand aan de Höltersweg 31/Hassinkweg 8 in Hengelo.

Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 3.000 m² en ligt aan een absolute zichtlocatie vanaf de Bornsestraat. Het pand beschikt over een bedrijfsruimte, kantine en kantoorruimte.

Door het huren van dit pand verhuist BOA Recycling Systems per 1 oktober van Enschede naar Hengelo. Het verouderde bedrijfspand aan de Binnenhaven in Enschede voldoet niet meer aan de eisen van het bedrijf. Aan de Höltersweg in Hengelo heeft BOA Recycling Systems een pand gevonden dat bij de huidige uitstraling past. Daarbij is de ligging nabij de uitvalswegen van de A1 ideaal.

BOA Recycling Systems levert wereldwijd machines en complete systemen voor transport, versnipperen, sorteren en persen van afval. Sinds de oprichting in 1956 is het bedrijf een begrip in de recyclingindustrie. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze bekend met alle aspecten in deze industrie en bieden ze innovatieve, efficiënte oplossingen voor verschillende afvalmarkten zoals papier en karton, vast stedelijk afval en industrieel afval.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?