Certitudo Capital verlengt diverse huurcontracten langjarig winkelcentrum Helftheuvel ‘s-Hertogenbosch

0

Certitudo Capital verlengt huurovereenkomsten langjarig met diverse huurders in winkelcentrum Helftheuvel in ’s-Hertogenbosch. Het winkelcentrum telde afgelopen maand een recordaantal passanten.

De langjarige huurovereenkomsten betreffen onder andere Shoeby, Ter Stal, Jolian lederwaren, Zonnestudio Zonneheuvel, Knuvers Sport, Le Nails en Anny van Buul Juweliers. Net als Certitudo Capital geloven deze winkeliers, die vrijwel allen actief zijn in de cosmetica- dan wel modebranche, ook in de kracht van de fysieke winkel.

Mark Hoedjes, Directeur Asset Management Retail Certitudo Capital: “Winkelcentrum Helftheuvel laat hiermee zien hoe krachtig het is. Het trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers. De combinatie van sterke supermarkten, in dit geval Jumbo en Albert Heijn, en een gebalanceerde mix van retailers, horecazaken en speciaalzaken blijkt dé succesformule voor wijkwinkelcentra te zijn. Dat het winkelcentrum na de landelijke lockdown een recordaantal bezoekers trekt onderstreept dit.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?