Michiel Boonen naar Colliers International

0

Op 1 september start Michiel Boonen (32) bij vastgoedadviseur Colliers International als Associate Director Retail bij de afdeling Capital Markets. Hij wordt verantwoordelijk voor het adviseren van complexe beleggingsvraagstukken in de winkelmarkt. Daarnaast gaat hij de aan- en verkoop van vastgoed in deze sector begeleiden.

Michiel heeft meer dan tien jaar ervaring in het commercieel vastgoed. De laatste vier jaar was hij Associate Director Research Advisory bij JLL en adviseerde hij (inter)nationale klanten over de vastgoed-, financierings- en kapitaalmarkt. Daarvoor was hij bij Cushman & Wakefield onderdeel van het EMEA investment strategy team. 

Ook in zijn vrije tijd is Michiel actief in winkelvastgoed. Hij is onder andere verbonden aan de Vrije Universiteit als promovendus in de retailmarkt. 

“De winkelmarkt is volop in beweging. Ik kijk ernaar uit om samen met Michiel, het retailteam en onze opdrachtgevers in te spelen op de kansen die er liggen,” zegt Executive Director Dré van Leeuwen. “Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor Colliers.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?