Martijn Steenvoorden versterkt Agency Industrial & Logistics team van JLL

0

Sinds 1 september versterkt Martijn Steenvoorden het Agency Industrial & Logistics team van JLL als Vastgoed Consultant. Martijn houdt zich binnen zijn rol bezig met het begeleiden van vastgoedtransacties voor de logistieke vastgoedmarkt in Groot-Amsterdam & Utrecht.

Martijn heeft de afgelopen zes jaar bij Savills gewerkt, waar hij tijdens zijn Bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde startte als werkstudent in het Property Management team en daarna binnen dit team doorgroeide als Account Manager. De afgelopen drie jaar was Martijn werkzaam als Consultant in het Industrial & Logistics team van Savills.

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “Ondanks de invloed van Covid-19 blijft de vraag naar logistiek vastgoed groot. De ervaring en het netwerk van Martijn is een aanwinst voor het team. Hiermee versterken we onze leidende positie als adviseur bij de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed in Nederland en zetten we in op onze ambitie om verder te groeien.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?