DifferIT verhuist naar duurzaam kantoorpand in Hengelo

0

Het Enschedese DifferIT verhuist medio oktober naar de moderne kantoortoren aan de Expolaan 50 op het Expo Business Parc in Hengelo naast de A1.

Met de verhuizing naar de 9e verdieping van de kantoortoren, verruilt DifferIT Enschede voor Hengelo. De nieuwe kantoorruimte heeft een oppervlakte van bijna 300 m² en biedt volop mogelijkheden om de groei van DifferIT te ondersteunen.

Het 12 verdiepingen tellende kantoorpand kijkt prachtig uit over Hengelo en Borne. Het pand is gunstig gelegen naast de A1 en dichtbij de op- en afrit richting Oldenzaal en Deventer. Het bedrijventerrein Plein Westermaat ligt tegenover.

DifferIT – Officieel AFAS software partner, doet het anders als het gaat om IT. Dit doen zij door het maximale uit bestaande software te halen. Het softwarepakket AFAS heeft oneindig veel mogelijkheden en daar valt voor organisaties vaak veel meer uit te halen. DifferIT weet hoe ze organisaties optimaal kunnen laten profiteren van AFAS software, maar ook hoe ze het pakket succesvol kunnen integreren in branche specifieke softwarepakketten.

Oprichter Tarik El Hamdaoui vindt een gezonde en duurzame werkomgeving belangrijk voor zijn medewerkers. Ze zijn niet voor niets uitgeroepen door TOM Magazine tot fitste bedrijf van Twente.

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel voor DifferIT. Een deel van de totale salariskosten wordt besteed aan sporten en gezondheid. Tarik El Hamdaoui zegt daarover “Dat vind ik belangrijk, want sporten heeft te maken met doorzettingsvermogen en tegenslagen positief kunnen benaderen. Daarom geven we veel aandacht aan vitaliteit, we sporten samen en we organiseren leuke activiteiten zoals clinics.”

Boers & Lem heeft deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?