Akza Power Generation Europe B.V. huurt ca. 2.187 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht

0

DHG heeft met Akza Power Generation Europe B.V. een 5 jarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van ca. 1.994 m2 bedrijfsruimte, ca. 193 mkantoorruimte en ca. 2.213 mbuitenterrein.

Het gehuurde was in gebruik door Ruigrok Nederland, maar door een vroegtijdige beëindiging beschikbaar gekomen voor Akza Power Generation Europe B.V.

Vanwege de brexit heeft deze haar Europese hoofdkantoor verhuisd van Engeland naar Dordrecht.

Akza Power Generation is een Turkse onderneming die wereldwijd stroom generatoren ontwikkeld, produceert en distribueert. Het bedrijf behoort tot de grootste stroom generatoren producenten wereldwijd met vestigingen op alle continenten.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde DHG bij het tot stand komen van deze transactie. Huurder werd vertegenwoordigd door de Vries & Kasem Advocaten als juridisch adviseur van huurder. Deal Drechtsteden heeft als regionale ontwikkelingsmaatschappij huurder geassisteerd bij het vestigen van hun bedrijf in de regio Drechtsteden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?