Deutsche Windtechnik huurt 282 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft Deutsche Windtechnik geadviseerd bij de huur van 282 m² kantoorruimte aan de Groenewoudsedijk 40 in Utrecht. De kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping van het kantoorgebouw. Ze krijgen daarnaast de beschikking over zeven parkeerplaatsen.

Deutsche Windtechnik is specialist in het technisch onderhoud van windmolens, zowel op het land als op het water. Ze hebben locaties in Europa, Taiwan en de Verenigde Staten en in totaal ruim 1.500 werknemers. In 2015 opende ze de eerste Nederlandse vestiging in Utrecht om vanuit een nationale basis tegemoet te komen aan de toenemende vraag van Nederlandse windparkeigenaren en energiebedrijven.

De oude kantoorlocatie wordt herontwikkeld. Daarom is gekozen voor huisvesting aan de Groenewoudsedijk 40 in Utrecht. Deze locatie is uiterst geschikt omdat het een kleinschalig gebouw is waar Deutsche Windtechnik de volledige beschikking krijgt over de tweede verdieping. Hierdoor hebben ze een duidelijke identiteit en zichtbaarheid binnen het kantoorgebouw.

Spring Real Estate heeft Deutsche Windtechnik begeleid bij het vinden van een passende kantoorruimte. De eigenaar, een particuliere belegger, werd begeleid door Waltmann Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?