Start bouw 32 huurwoningen in Heesch

0

De nieuwbouw van 22 appartementen en 10 gelijkvloerse woningen in Heesch is gestart. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd, gasloos en hebben zonnepanelen. Er is daardoor weinig energie nodig om de woning op te warmen, wat zorgt voor een lagere energierekening. Bouwbedrijf van Herpen bouwt de woningen in opdracht van Mooiland. Naar verwachting zijn de woningen in de zomer van 2021 gerealiseerd.

Herstructurering Hildebrandstraat en omgeving
De woningen spelen beter in op de vraag naar gelijkvloerse woningen. Bewoners kunnen zo, ook als ze ouder worden, in de vertrouwde omgeving blijven wonen. Hiermee geven we thuis in de wijk. Met nieuwbouw van deze 32 huurwoningen sluiten we het project Hildebrandstraat en omgeving af. Er wordt daarom extra stil gestaan bij de start van deze nieuwbouw. Samen met buurtbewoners is er een schatkist gevuld met persoonlijke verhalen en herinneringen uit de buurt. Al deze herinneringen en verhalen samen vormen (letterlijk) de fundering van de nieuwbouwwoningen. Kobbe Vink, Projectontwikkelaar Mooiland: “Van daaruit bouwen we verder. Op naar nog meer verhalen en herinneringen!”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?