Ellen Waals keert terug naar het Savills Agency team

0

De internationale vastgoedadviseur Savills heeft Ellen Waals aangesteld als Director, Head of Agency in Nederland.

Waals keert terug bij Savills, na 8 jaar bij JLL te hebben gewerkt, waar zij verschillende functies heeft bekleed waaronder Head of Tenant Representation voor de regio Amsterdam en laatstelijk Head of Business Development binnen het Corporate Solutions team.

Clive Pritchard, Head of Country bij Savills in Nederland, licht toe: “Ik vind het heel bijzonder om Ellen terug te mogen verwelkomen bij Savills. Ons Agency team heeft de afgelopen periode ontwikkeling doorgemaakt, onder andere door de toevoeging van een lokaal team in Utrecht, de komst van Alexander Kimmel en de promotie van IJsbrand Brunger tot Head of Leasing Amsterdam. Tevens neemt ons boekingsplatform voor flexibele kantoorruimte Workthere door Corona een enorme vlucht. Ik ben ervan overtuigd dat Ellen de juiste persoon is om het team te stroomlijnen.”

Ellen Waals, Head of Agency bij Savills in Nederland, voegt toe: “Ik ben zeer verheugd om terug te keren naar Savills om het Agency team verder te versterken en aan te sturen. Mijn doel is om een team neer te zetten dat waarde toevoegt, in plaats van enkel te fungeren als makelaar.”

Als Head of Agency zal Ellen sturing geven aan alle aan- en verhuur activiteiten van Savills in Nederland, inclusief het boekingsplatform voor flexibele kantoorruimte; Workthere.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?