Woningstichting Eigen Haard verkoopt grondpositie voor ontwikkeling in Lisse aan Wilma Wonen

0

Woningstichting Eigen Haard te Amsterdam heeft een grondpositie van ruim 16.000 m² met ontwikkelingspotentie in Lisse verkocht aan projectontwikkelaar Wilma Wonen. De Gemeente Lisse heeft een intentieovereenkomst getekend voor het huidige ontwikkelplan, waarmee de grondpositie ruimte kan bieden aan circa 60 woningen.

Fabian Penninkhof, Associate Investment bij Savills, zegt: “Bijzonder aan deze grondpositie is dat er voorafgaand aan de verkoop al een concept stedenbouwkundig ontwerp klaar lag. De grote vraag naar woningen in Lisse in combinatie met de getekende intentieovereenkomst met de gemeente, heeft geleid tot brede interesse van zowel lokale als nationale partijen.”

Commercieel manager Arnout Vos van Wilma Wonen, zegt: “Deze aankoop past perfect in onze ambitie om hoogwaardige en binnenstedelijke locaties te ontwikkelen tot aantrekkelijke woongebieden. Er wordt in dit plan een gevarieerd aanbod gerealiseerd met een diversiteit aan koopwoningen en ook woningen in het middeldure/betaalbare segment. Met deze ontwikkeling wordt, voor dit gedeelte van Lisse, het ontbrekende puzzelstukje gelegd”

Woningstichting Eigen Haard werd geadviseerd door Savills (commercieel) en Van Doorne (juridisch).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?