Kars Freriks nieuwe accountmanager Retail bij a.s.r. real estate

0

Kars Freriks (35) treedt per 1 september in dienst bij a.s.r. real estate als accountmanager bij de afdeling Retail. Samen met assetmanager Nadja Bressers zal hij commercieel verantwoordelijk zijn voor de high street winkelportefeuille in de zuidelijke helft van Nederland, waaronder Maastricht, ‘s Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Amersfoort.

Kars Freriks was werkzaam als senior accountmanager bij Cushman & Wakefield en werkte daarvoor 10 jaar bij Apleona en haar rechtsvoorgangers. Hij heeft ruime ervaring in het commerciële vastgoedbeheer van (wijk)winkelcentra en highstreet locaties voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Kars neemt de functie over van Linda Vilsterman die intern de overstap maakte naar de winkelcentrum-portefeuille.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?