Ronald Camstra per november nieuwe directeur-bestuurder Woningstichting Barneveld

0

De Raad van Commissarissen is blij te kunnen vertellen dat zij met ingang van 1 november 2020 Ronald Camstra als directeur-bestuurder van Woningstichting Barneveld benoemt. Ronald volgt interim-bestuurder Liesbeth van Beek op, die in januari tijdelijk de rol van Liesbeth Brouwer-de Jong overnam.

Woningstichting Barneveld trekt met Ronald een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid aan. Johan Borren, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ‘Ik ben blij met deze benoeming voor Woningstichting Barneveld. Ronald is een veelzijdig generalist, sterk op het snijvlak van beleidsinnovatie en implementatiemanagement en zijn stijl van leidinggeven is gericht op het versterken van loyaliteit en zelfmotivatie. Wij denken dat hij Woningstichting Barneveld én de medewerkers concrete stappen vooruit kan laten zetten op basis van zijn creativiteit en enthousiasme.’

Ronald Camstra (52) heeft ruime kennis en ervaring in de volkshuisvesting. Hij startte zijn loopbaan bij de koepelorganisaties Nationale Woningraad (NWR) en Aedes, waarna hij tot 2013 diverse functies bekleedde bij woningcorporatie Vestia. Van programmamanager en manager klantenservice en verhuur tot manager strategie, onderhoud en vastgoed.
Daarna ging hij aan de slag als manager Wonen bij de Utrechtse woningcorporatie Mitros. Als leidinggevende van een team van 30 medewerkers, was hij eindverantwoordelijk voor woongebied Utrecht-Oost met zo’n 9.000 woningen. Hij stroomlijnde onder andere het verhuur- en mutatieproces en leidde renovatieprojecten in de aandachtswijk Overvecht.
De afgelopen jaren maakt hij als directeur Wonen en Vastgoed bij Pré Wonen deel uit van het driekoppige directieteam. Hij is eindverantwoordelijk voor klant en vastgoed van de organisatie en onderhield vanuit die rol contact met diverse relaties, waaronder zes gemeenten, zorgpartijen en ontwikkelaars. Pré Wonen beheert ongeveer 14.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Heemstede en Bloemendaal.
Ronald is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Huis ter Heide.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?