STC Group verkoopt het Zeemanshuis in Rotterdam

0

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) heeft namens STC-Group het iconische pand aan de Willemskade 13, beter bekend als Zeemanshuis, verkocht aan een belegger.

Het Zeemanshuis is gelegen vlakbij de Erasmusbrug aan de noordoever van de rivier ‘de Maas’ in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Het gebouw werd de laatste tijd gebruikt als begeleid kamer wonen voor studenten van het STC. Het pand is ca. 4.500 m² groot en telt ca. 130 kamers.

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo– en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group volwasseneneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam.

Koper zal het pand gaan herontwikkelen naar appartementen welke op termijn voor de verhuur beschikbaar zullen komen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?