Rousseau Chocolade opent een nieuwe winkel in Kerkrade

0

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgever een huurovereenkomst tot stand gebracht met Rousseau Chocolade.

Rousseau Chocolade opent medio september haar 25ste winkel aan het Carboonplein 25 te Kerkrade. Het betreft een oer-Limburgse gerenommeerde winkelketen met een keur aan hoogwaardige producten. Een aanwinst voor het Carboonplein.

Nico Rousseau start in de kelder van zijn woonhuis aan de Baandert 52 te Sittard met de handmatige productie van pindarotsjes. Zijn echtgenote Wies verkoopt ze in een winkeltje aan huis. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie van 32 medewerkers welke garant staan voor de ambachtelijke kwaliteit van Rousseau Chocolade. Het standaard assortiment bestaat uit 95 verschillende chocolade-artikelen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?