Wereldhave verwelkomt tijdelijke Pop-Up Mercado Emma in Tilburgse Emmapassage

0

De Emmapassage in Tilburg verwelkomt vanaf september het Pop-Up concept Mercado Emma, de perfecte combinatie van een heerlijke en lokaal georiënteerde verswinkel en een stadse huiskamer.

Bij Mercado Emma kunnen bezoekers terecht voor een breed assortiment aan delicatessen zoals zelf te tappen olijfolies, kruiden, chocolade, verse maaltijden en soepen en heerlijke cadeaus. Daarnaast biedt de Pop-Up onderdak aan Emma’s Huiskamer, de plek voor een heerlijk broodje, een verse maaltijd of om de laptop open te klappen en onder het genot van een heerlijk kopje koffie eens vanuit een andere huiskamer te werken.

Mercado Emma opent haar deuren op 1 september 2020, tegenover boekhandel Gianotten Mutsaers in de nieuwe Emmapassage en is, met uitzondering van maandag, dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur. Het concept voor Mercado Emma werd ontwikkeld door exploitanten Floris Verschuuren en Patrick Kokx in samenwerking met eigenaar Wereldhave. De partijen werden bij elkaar gebracht door Huurflex, specialist in verhuur van tijdelijke bedrijfsruimte.

Mercado Emma huurt een oppervlakte van circa 450 m² en blijft tijdelijk in de Emmapassage, in ieder geval tot het eind van het jaar.

Vernieuwing van de Emmapassage
Als 2e fase van de herontwikkeling in de Tilburgse binnenstad werd in 2019 begonnen met het compleet vernieuwen van het eerste deel van de Emmapassage. Het voorheen overdekte en afgesloten winkelcentrum wordt getransformeerd tot een modern winkelgebied. Via de Frederikstraat gaat de nieuwe Emmapassage aansluiten op de Heuvelstraat en hiermee het winkelcircuit in de binnenstad versterken. Parallel aan de vernieuwing is Wereldhave actief met de verhuur van de eerste fase van het project. Zo opende in januari boekhandel Gianotten Mutsaers en werd onlangs bekend gemaakt dat de C&A en ANWB zich zullen vestigen in de nieuwe Emmapassage.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.
Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com  

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?