Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid huurt Herenwaard 30 te Rotterdam

0

DCIJ Fase 1 B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. voor de huur van de bedrijfsruimte gelegen aan de Herenwaard 30 te Rotterdam. Het betreft ca. 1.650 m² gedeeltelijk gelegen op de begane grond en de eerste verdieping, alsmede 20 parkeerplaatsen.

Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. is opgericht door de oogartsen werkzaam in het Maasstad Ziekenhuis, Ikazia en Spijkenisse Medisch Centrum. Zij zullen zich met een Zelfstandig Behandel Centrum voor Oogheelkunde (Oog op Zuid) gaan vestigen aan de Herenwaard 30. Naast de huisvesting van de oogheelkunde kliniek, hebben in de afgelopen maanden ook een huisartsenpraktijk en een tandarts zich gehuisvest aan het plein aan de Herenwaard.

‘Met de huisvesting aan de Herenwaard, vestigen we ons op een prettige locatie, goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto, zodat we ook hier weer goede laagdrempelige en kwalitatief hoge zorg kunnen verlenen aan onze patiënten.’

Verhuurder DCIJ Fase 1 B.V. werd begeleid door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V.. Coöperatie Oogheelkunde Op Zuid U.A. is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door Cushman & Wakefield en ProCure Solutions.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?