Syntrus Achmea verhuurt 2.900 m² aan Basic-Fit in Spuimarktcomplex in Den Haag

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) een 15-jarige huurovereenkomst gesloten met de fitnessketen Basic-Fit in het Spuimarktcomplex in Den Haag.

Basic-Fit neemt de plaats in van de bestaande fitness operator Health City. Het fitnesscentrum heeft een oppervlakte van 2.900 m² op de derde en vierde verdieping van het Spuimarktcomplex van totaal ca. 26.000 m² , dat ook een casino, een bioscoop en sterke retailers als Berskha, C&A, TK Maxx huisvest.

“Met Basic-Fit hebben we een huurcontract met een solide onderneming. Nu en in de toekomst”, zegt Ben Timmer, senior assetmanager van Syntrus Achmea. “Bovendien houden we met de nieuwe huurder de bezetting in het Spuimarktcomplex op 100 procent. Dat is goed nieuws voor de participanten in het retailfonds.”

Mike Moos, acquisitiemanager van Basic-Fit, geeft aan blij te zijn met deze unieke locatie in het centrum van Den Haag: “Wij kunnen niet wachten onze bestaande en nieuwe leden te verwelkomen op deze nieuwe locatie.”

De verwachte openingsdatum is 1 september. Totaal beschikt Basic-Fit nu over meer dan 200 vestigingen in Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?