Prijsmepper opent nieuwe winkel in Almelo

0

Op 24 augustus opent de Prijsmepper een nieuwe vestiging aan de Hagenborgh 3 in Almelo. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.200 m². Een mooie aanwinst op retail gebied en bijzonder in deze tijd.

De representatieve winkelruimte, waarin eerder de Action gevestigd was, bevindt zich in de binnenstad van Almelo. Dichtbij het Theaterhotel en op loopafstand van het kernwinkelgebied. De winkelruimte is gelegen op de begane grond van complex ‘De Hagenborgh’. Bezoekers kunnen parkeren in de openbare parkeergarage in het complex.

Prijsmepper is een klantvriendelijke actieoutlet. Het assortiment is zeer gevarieerd en wordt samengesteld uit de restvoorraden van Kruidvat en Trekpleister. Hierdoor heeft Prijsmepper een divers assortiment tegen lage prijzen. De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over heel Nederland.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder Voskamp Vastgoed mogen begeleiden.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?