Amsterdam Realty Partners koopt Naritaweg 134 in Amsterdam

0

Amsterdam Realty Partners (ARP) heeft haar portefeuille uitgebreid met de aankoop van de Naritaweg 134 in Amsterdam. Het kantoorgebouw is gelegen in Amsterdam Sloterdijk en heeft een totale oppervlakte van 1.839 m² kantoorruimte en 17 parkeerplaatsen

Amsterdam Realty Partners heeft het kantoorgebouw aangekocht van Highbrook Investors. Momenteel heeft het gebouw een bezettingsgraad van 100% en wordt het volledig verhuurd aan Strukton Worksphere. Daarnaast heeft Strukton Worksphere de beschikking over 17 parkeerplaatsen.

Bart Hoebee, één van de initiatiefnemers van ARP: ”Wij zijn zeer verheugd met deze strategische aankoop in het Sloterdijk 1 gebied. Hiermee wordt onze kantorenportefeuille met herontwikkelingspotentie in de toekomst verder uitgebreid.”

Een gedeelte van het Sloterdijk 1 gebied is aangewezen voor de Havenstad ontwikkeling, Er is ruimte om een volwaardige woon-werkwijk te bouwen met 40.00 tot 70.000 woningen en 45.000 tot 58.000 arbeidsplaatsen

Amsterdam Realty Partners werd tijdens het aankoopproces begeleid door Spring Real Estate. Verkoper Highbrook Investors werd geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?