Silverview huurt Hoogstraat 31-33 Rotterdam

0

Silverview, een lifestyle & design gerelateerde gebruiker heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van totaal circa 560 m² commerciële winkelruimte met opslag verdeeld over de begane grond, souterrain, vide en kelder gelegen aan de Hoogstraat 31-33 te Rotterdam.

In 1997 is Silverview begonnen als computerwinkel. Nu 20 Jaar later biedt Silverview naast computers en reparaties als winkel en webwinkel een uitgebreid assortiment design producten, in Scandinavische stijl, voor zowel het kantoor als voor de werk- en woonkamer.

Wegens uitbreiding van het assortiment en voorraad verhuisd Silverview op de Hoogstraat naar een dubbel zo grote locatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?