Huis van het Onderwijs huurt 1.678 m² kantoorruimte in Leiderdorp

0

Een particuliere belegger heeft 1.678 m² kantoorruimte verhuurd in Leiderdorp. Het kantoorgebouw is gelegen aan het Elisabethhof 17. De nieuwe huurder Huis van het Onderwijs huurt vanaf begin september het kantoorgebouw.

Huis van het Onderwijs is een organisatie bestaande uit diverse schoolorganisaties, die met hun bestuurskantoren en ondersteunende diensten bij elkaar gehuisvest zijn. Ze huren momenteel kantoorruimte aan de overkant van het Elisabethhof, maar waren op zoek naar een eigen kantoorgebouw. Het Elisabethhof 17 sluit daarom uitstekend aan bij de wensen van het Huis van het Onderwijs met een totale oppervlakte van 1.678 m² kantoorruimte.

Spring Real Estate heeft de particuliere belegger geadviseerd tijdens het verhuurproces. Huis van het Onderwijs werd geadviseerd door Van der Kooij Bedrijfsmakelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?