Certitudo Capital verkoopt logistieke bedrijfsruimte in Maastricht aan Franse particuliere belegger

0

Certitudo Capital verkoopt de logistieke bedrijfsruimte van ca. 8.000 m² aan de Korvetweg 24 in Maastricht aan een Franse particuliere belegger. Het pand dat Certitudo in 2017 heeft gerenoveerd is sindsdien verhuurd aan Walker International Transportation B.V.

De logistieke bedrijfslocatie is gelegen op bedrijventerrein Beatrixhaven het grootste bedrijventerrein van Maastricht en daardoor strategisch gelegen op korte afstand van snelweg A2, Maastricht Airport, België en Duitsland.

Certitudo Capital werd bij de verkoop geadviseerd door Boek & Offermans Makelaars waarbij koper werd geadviseerd door Novel Property Finance.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?