Beads & Basics huurt ca. 280 m² v.v.o. kantoorruimte aan het Janskerkhof 20 te Utrecht

0

Met ingang van 1 augustus 2020 huurt Beads & Basics ca. 280 m² v.v.o. kantoorruimte aan het Janskerkhof 20 te Utrecht.

Tijdens de eerste bezichtiging was het al meteen duidelijk voor de huurder dat liefde op het eerste gezicht nog steeds bestaat! Na een aantal aanpassingen aan het gehuurde is er dan ook sprake van een ‘’perfect fit’’.

Over Beads & Basics
Bij de onlineshop Beads & Basics vind je alles om je eigen sieraden te maken. Kralen, bedels, edelstenen en andere materialen maar ook inspiratie voorbeelden, video tutorials en handige starterspakketten. Creatief ontspannen voor alle leeftijden en ieder budget.

Bij deze transactie trad A&M op voor de eigenaar als verhurend makelaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?