Savills versterkt logistiek Property Management team met de komst van Martin Rouw

0

De internationale vastgoedadviseur Savills heeft per 1 augustus een nieuwe Senior Technisch Manager aangesteld, Martin Rouw.

Na het afronden van zijn opleiding Bouwkunde, heeft Martin zich als bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in technisch vastgoedmanagement. Martin heeft ruim 35 jaar ervaring opgedaan, onder meer bij gerenommeerde partijen waarbij hij zich de laatste jaren steeds meer op logistiek heeft gericht. Binnen Savills zal Martin het Property Management team versterken.

Martin is gespecialiseerd in technisch management van portefeuilles bestaande uit logistiek vastgoed. Samen met het specialistische team zal hij zorgdragen voor de dagelijkse exploitatie van de logistieke en industriële gebouwen van Savills opdrachtgevers.

Abe Jongbloed, Head of Property Management bij Savills in Nederland, licht toe: “Rond deze periode vorig jaar hadden wij in totaal 300.000 m² logistiek in beheer. Slechts een jaar verder is de portefeuille gegroeid tot meer dan 900.000 m² verdeeld over 24 gebouwen. We zijn er trots op deze specialistische tak van sport binnen een korte tijd zo te hebben kunnen uitbreiden. Met zijn kennis en ervaring van logistiek onroerend goed zal Martin van grote toegevoegde waarde zijn voor ons team. Hij zal zich met name richten op het managen van onze groeiende logistieke vastgoedportefeuille.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?