Taco Mundo opent haar 29e winkel in Maastricht

0

Taco Mundo komt naar Maastricht. De eerste Limburgse vestiging van Taco Mundo opent binnenkort haar deuren aan de Markt in Maastricht.

Na een uitvoerige verbouwing zal Taco Mundo hun intrek nemen op de begane grond van het karakteristieke pand gelegen aan Markt 41 en Gubbelstraat 40 in Maastricht. Hier krijgt Taco Mundo de beschikking over circa 105 m² BVO commerciële ruimte op de begane grond.

Taco Mundo is de eerste en enige landelijke Mexicaanse bezorgformule en heeft sinds 2006 inmiddels al 29 vestigingen in Nederland geopend. Taco Mundo staat bekend om haar verse Mexicaanse gerechten zoals Tacos, Burritos en Quesadillas. Het team van Taco Mundo werkt in Maastricht onder leiding van een lokale franchisenemer.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhurende partij.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?