Laatste 9.000 m² logistiek verhuurd in WTC Malpensa

0

Schiphol Real Estate heeft een nieuwe huurder op WTC Malpensa Airport welkom geheten, namelijk Poste Italiane. Dit staatsbedrijf heeft zich per 1 juli gehuisvest in de laatst beschikbare 7.000 m² warehouse en 2.000 m² kantoor op het business park. Met de komst van Poste Italiane zijn alle logistieke ruimten verhuurd.

Poste Italiane is actief op het gebied van postdistributie en financiële activiteiten, zoals bankdiensten en verzekeringen. Zij vestigen zich op een dynamische locatie te midden van andere logistieke huurders als Kuehne + Nagel, Mas Logistics, FedEx en SAT Cargo. Daarnaast kent het business park ook vele andere internationale huurders zoals CAE, Gate Gourmet, Arteria, Boeing en Fives.

WTC Malpensa Airport is een uniek business park in Italië, vlakbij Milaan Malpensa Airport. Het business park bestaat uit vier grote logistieke gebouwen en twee kantoorgebouwen. Daarnaast zijn er voor alle werknemers diverse ondersteunende voorzieningen zoals een Italiaanse koffiebar, restaurant, gym en een gameroom, waardoor bedrijven zich er graag vestigen en hun werknemers er graag werken. Het business park is voor 100% eigendom van Schiphol Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?