Edmond de Rothschild Reim koopt industrieel object in Utrecht

0

Edmond de Rothschild Reim heeft een industrieel object aan de Rutherfordweg 91-95, Lage Weide, Utrecht aangekocht voor haar Edmond de Rotschild Euro Industrial Real Estate Fund.

De asset is gelegen naast de recent aangekochte Rutherfordweg 75. Rutherfordweg 91-95 betreft een industrieel complex van 7.400 m² verhuurbaar vloeroppervlak en omvat kantoor- en bedrijfsruimte. Het object is gebouwd in 1996 en uitgebreid in 2000. Het object ligt op Lage Weide, één van de meest centraal gelegen bedrijventerreinen in Nederland. Het complex is volledig verhuurd aan één huurder.

Edmond de Rothschild Reim
Theo Soeters, Fondsmanager bij Edmond de Rothschild Reim: ‘Deze acquisitie past perfect binnen de strategie van het fonds om te focussen op logistieke en light-industrial assets op goed bereikbare plekken in de Randstad.

Edmond de Rothschild Reim werd geadviseerd door 1530 Real Estate, VBC Notarissen adviseerde koper op juridisch en fiscaal vlak en Drees & Sommer op techniek. Verkoper werd geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?