Hartkliniek B.V. huurt kantoorruimte aan de Hertogstraat 130 te Nijmegen

0

Hartkliniek B.V. huurt vanaf 1 augustus kantoorruimte met additionele ruimte aan de Hertogstraat 130 te Nijmegen. Zij zullen 258 m² v.v.o. kantoorruimte op de begane grond gaan huren, alsmede ca. 47 m² v.v.o. opslagruimte in het souterrain.

HartKliniek Nijmegen is een topmedisch-specialistisch cardiologiecentrum waar onderzoek (én indien dat nodig is behandeling) van hart- en vaatziekten meteen plaatsvindt bij patiënten. Daarnaast zien zij op haar poli-cardiologie hartpatiënten die al jaren gecontroleerd worden.

De kantoorruimte is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een hoeklocatie aan de Oranjesingel/Hertogstraat te Nijmegen. Aan de Oranjesingel, een van de hoofdverkeersaders van Nijmegen, zijn vele bedrijven gevestigd waaronder diverse: Advocatenkantoren, Notarissen, Makelaars, Huisartsen, Tandartsen al dan niet gecombineerd met wonen. Kortom een toplocatie voor bedrijven die graag gezien willen worden.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder, twee particuliere beleggers, het verhuurtraject begeleidt en voor de contractvorming zorg gedragen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?