Arc & Ciel verkopen Beiraweg 11 en 15 in Amsterdam aan Meyer Bergman

0

Beiraweg 11
Het in 2008 gerealiseerde pand, gelegen op het bedrijventerrein Atlaspark in Amsterdam is een logistieke ruimte voorzien van een kantoor, loadingdock en 20 eigen parkeerplaatsen. De totale oppervlakte bedraagt 16.173 m² b.v.o.. Het gehele pand is verhuurd aan logistieke dienstverlener Bleckmann.

Beiraweg 15
Het eveneens in 2008 gerealiseerde kantoor met showroom en magazijn beschikt over 144 eigen parkeerplaatsen en word gehuurd door groothandelaar Riviera Maison. De totale oppervlakte bedraagt 5.272 m² b.v.o..

Beide huurders van de panden zijn meerjarige overeenkomsten aangegaan.

Bij de transactie werd de verkopende partij Arc & Ciel begeleid door Beaufortboogaard Vastgoed. 1530 Real Estate trad op namens de koper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?