Bedrijfscomplex gelegen aan de Expeditieweg 16 te Boven-Leeuwen verkocht

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever het bedrijfscomplex gelegen aan de Expeditieweg 16 te Boven Leeuwen verkocht. Het object is op dit moment nog in gebruik bij de eigenaar/gebruiker Maas & Waal Design – Peeters Klassiek B.V., maar zal later dit jaar een nieuwe eigenaar gaan krijgen.

Kopers zullen het bedrijfspand grotendeels gaan gebruiken voor hun eigen onderneming, De Leeuw installatiebedrijf en zullen een deel van de ruimte gaan verhuren aan derden.

Het object omhelst in totaal ca. 2.547 m² bedrijfs- en kantoorruimte op een perceel van 2.690 m².

Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘Veesteeg’ waar een grote diversiteit aan bedrijven en soorten vastgoed gevestigd. Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting en op enkele autominuten afstand is de A50, A15 en A73 bereikbaar.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?