Wereldhave sluit nieuwe overeenkomsten met ANWB en @Lulu’s

0

Wereldhave heeft twee nieuwe overeenkomsten gesloten voor winkels in het centrum van Tilburg. Zo opent food concept @LuLu’s een zaak in de Frederikstraat en keert ANWB terug met een gloednieuwe winkel in de Emmapassage.

@LuLu’s is het nieuwe adres in Tilburg voor o.a. Bubble Tea, heerlijke stroopwafels en softijs. Deze nieuwste vestiging, met een oppervlakte van circa 12 m², opent op een unieke a-locatie in de Tilburgse binnenstad, op de hoek van de Frederikstraat en de Heuvelstraat. Opening zal naar verwachting plaatsvinden na de zomer van 2020.

Daarnaast keert ANWB terug naar de vernieuwde Emmapassage met een winkel volgens het meest recente concept. ANWB opent tegenover de nieuwe C&A, op een oppervlakte van circa 399 m². De opening van ANWB in de Emmapassage staat gepland voor december 2020.

De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt wordt in de Tilburgse binnenstad werpt zijn vruchten af in de verhuur. De afgelopen maanden kondigde Wereldhave al nieuwe overeenkomsten aan met fashion formule De KOOPman voor het voormalige Hudson’s Bay pand, met C&A voor de vernieuwde Emmapassage en met Dutch Homemade Macarons in de Frederikstraat.

Over ANWB
De ANWB is een vereniging met 4,7 miljoen leden, die zich inzet voor de belangen van haar leden op het gebied van vakantie, vrije tijd en mobiliteit. Daarnaast biedt de ANWB, onder meer via haar 78 winkels en webwinkel, een breed assortiment producten, diensten en activiteiten. www.anwb.nl

Over @LuLu’s – Welkom bij @Lulu’s
@Lulu’s streeft ernaar om het alledaagse leven net dat beetje extra vrolijkheid te geven en dat zie je terug in het assortiment. Vrolijk versierde stroopwafels als tussendoortje tijdens het winkelen, voor thuis of om iemand mee te verrassen. Van @Lulu’s word je blij en vrolijk én het is voor iedereen.

Laat je “verblijden” door de héérlijke geur van vers gebakken stroopwafels… Geniet van de softijs specials en ontdek ook de verrassende smaken Bubble Tea. Met hun vrolijke kleurtjes en lekkere ‘popping’ balletjes die als een feestje in je mond knappen, drink je je Bubble Tea met een big smile. Bij @Lulu’s beleef je een geluksmomentje. Instagram: @atlulu_s

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.
Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?