Crawford & Company® Nederland huurt in Capelle aan den IJssel het nieuwe hoofdkantoor

0

Het momenteel reeds in Capelle aan den IJssel gevestigde Crawford & Company® heeft voor haar nieuwe hoofdkantoor gekozen voor het te renoveren en verduurzamen gebouw “De Tweebaan” aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel (Hoofdweg gebied).

De gehuurde ruimte omvat ruim 2.000 m² kantoorruimte met 55 parkeerplaatsen. De bestaande samenwerking met Pameijer, welke stichting als doel heeft om kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking te ondersteunen, wordt binnen het nieuwe hoofdkantoor voortgezet.

Crawford & Company® is ’s werelds grootste beursgenoteerde, onafhankelijke full service schade-expertisebureau. Opdrachtgevers van Crawford & Company® zijn makelaars, verzekeraars, overheidsinstanties, multinationals en captives.

Verhuurder Time Equities Inc. zal het pand casco gerenoveerd, voorzien van energielabel A opleveren aan huurder.

Crawford werd bij het afsluiten van de langjarige huurovereenkomst geadviseerd door Switch Real Estate Consultants. Verhuurder, Time Equities Inc., een in New York gevestigde vastgoedbelegger, werd in deze geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?