Particuliere belegger koopt het kantoorgebouw Paradijsplein 1 te Amsterdam

0

Een particuliere belegger heeft het kantoorgebouw aan het Paradijsplein 1 te Amsterdam, bestaande uit 637 m² kantoorruimte, gekocht. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd aan SkyNRG, een wereldwijde leider in duurzame brandstof voor de vliegtuigindustrie.

De voormalige fabriek is onderdeel van de oude Oostergasfabriek uit omstreeks 1885. Het object is in 2019 volledig gerenoveerd tot een kantoorgebouw van hoge kwaliteit. Tegenwoordig maakt deze oude fabriek deel uit van de bruisende en gezellige buurt Oostpoort welke zich kenmerkt door de vele ondernemingen, winkels en horecagelegenheden.

Het MidCap investments team van JLL begeleidde de koper bij deze transactie. CBRE begeleidde de verkoper bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?