Laurens Zorg verkoopt 4 gebouwen in Rotterdam

0

Namens zorginstelling Laurens start Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting op korte termijn met de openbare verkoop van 4 (beleggings)objecten in Rotterdam en omgeving. De gebouwen worden separaat van elkaar aangeboden.

Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel
Het betreft een langjarig verhuurd woon-/zorgcomplex aan de Lupinestraat 1 te Capelle aan den IJssel, totaal groot circa 2.300 m².

Nieuwe Binnenweg 29 te Rotterdam
Tevens wordt er een uniek monumentaal gebouw in het centrum van Rotterdam verkocht. Dit betreft een verhuurde winkelruimte (circa 250 m²) in combinatie met bovenliggende kantoorruimte (circa 410 m²) aan de Nieuwe Binnenweg 29 te Rotterdam. De kantoorruimte beschikt over een eigen entree en zal vrij van huur worden opgeleverd.

Sandelingplein 6 en Herkingenstraat 8 te Rotterdam
Daarnaast omvat de verkoop een tweetal solitaire kantoorgebouwen die voorheen in gebruik waren als wijklocatie voor Thuiszorg Rotterdam. Dit betreft een kantoorgebouw van circa 595 m² aan het Sandelingplein 6 te Rotterdam alsmede een kantoorgebouw van circa 760 m² aan de Herkingenstraat 8 te Rotterdam. Beide objecten zijn vrij van huur.

Laurens Zorg wordt gedurende het gehele verkoopproces geadviseerd en begeleidt door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?