Detacheerder Buro Nexus huurt in het World Port Center (WPC) Rotterdam

0

Buro Nexus heeft met World Port Center Propco B.V. een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 425 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de high rise 26e verdieping van het World Port Center aan de Wilhelminakade 955 te Rotterdam. Voor Buro Nexus is het de 4e vestiging in Nederland. Tevens heeft Buro Nexus 2 vestigingen in België.

WPC is het kantoorgebouw met het beste uitzicht op de Kop van Zuid. Het full service gebouw beschikt over een modern bedrijfsrestaurant, coffeebar en diverse vergadervoorzieningen. Op dit moment zijn enkel nog 2 grote vloeren van circa 1.400 m² voor de verhuur beschikbaar.

Binnenkort introduceert het WPC uitgebreide hospitality services nadat het entreegebied is gerenoveerd en een state of the art toegangscontrole systeem met gezichtsherkenning is geïnstalleerd. Hiermee beschikt het gebouw over een 5 sterren beveiligingssysteem zonder dat het het open karakter van een multi-tenant gebouw verliest. Naast de begane grond worden ook alle liften voorzien van een nieuw interieur alsmede besturingssysteem en ondergaat de parkeergarage een cosmetische metamorfose.

WPC heeft voorts het BREAAM Excellent en WELL Gold certificaat aangevraagd. Mede vanwege het feit dat het gebouw zal worden voorzien van een klimaatsysteem met gebruikmaking van koeling via het water van De Nieuwe Maas. Dit is een grote stap in de duurzaamheidsambitie van World Port Center Propco B.V. voor het WPC.

De deal met Buro Nexus is namens verhuurder tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen de Asset Manager Unifore en makelaar De Mik Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?