Olger Kistemaker nieuwe CCO ALLSAFE Mini Opslag

0

Olger Kistemaker (45) is in dienst getreden bij ALLSAFE Mini Opslag als Chief Commercial Officer. Hij werkte hiervoor onder meer als Directeur Marketing, Ecommerce, Retail Sales bij Thomas Cook, als Head of Digital bij Action en als CCO bij BCC. Kistemaker studeerde geschiedenis aan de Hogeschool van Amsterdam.

Over ALLSAFE
ALLSAFE werd in 1999 opgericht door Eric Stubbé en is de oudste onderneming in Nederland die met opslag buitenshuis extra ruimte creëert voor bedrijven en particulieren. ALLSAFE Mini Opslag heeft inmiddels 36 vestigingen en daar komen er in het komende jaar nog circa 10 bij. Het bedrijf groeit in de komende drie jaar naar zeventig vestigingen en loopt voorop met innovatie.

ALLSAFE introduceerde tevens mrBOX, een innovatieve dienst die het makkelijk maakt om je spullen op te bergen, te organiseren en terug te vinden. Klanten hebben via een speciale app eenvoudig overzicht over hun spullen en kunnen deze met één druk op de knop thuis laten bezorgen en weer laten ophalen. ALLSAFE heeft sinds 2018 een meerderheidsbelang in Bandenthuis.nl, de marktleider in mobiele bandenservice. Bandenthuis biedt montagediensten op locatie en levert ruim 40.000 verschillende merkbanden tegen groothandelprijzen. Hierdoor kunnen alle particuliere en zakelijke klanten nu voor de deur hun banden laten wisselen en desgewenst bij ALLSAFE laten opslaan. ALLSAFE geeft eigenaren van oldtimers en supercars ook een opslagmogelijkheid om hun waardevolle bezit op te slaan in speciale engine rooms, inclusief bijbehorende diensten zoals een haal- en brengservice.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?