Euromaster blijft komende 10 jaar vaste waarde in Rotterdam-Zuid

0

Euromaster, specialist in bandenservice en rijcomfort, verlengt het huurcontract van het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 in Rotterdam-Zuid met 10 jaar. Met deze huurverlenging blijft Euromaster in de regio partner voor banden en gerelateerde services, zowel zakelijk als privé, vanuit een strategisch gelegen locatie. Naast de verlenging van het contract met Euromaster Nederland heeft ook BOB Autowas zich langjarig aan de locatie verbonden. De overeenstemming heeft PingProperties namens de vennootschap Retail Rijnmond bereikt met Euromaster.

Uitstekende staat & gunstige strategische ligging
De vennootschap Retail Rijnmond heeft het gebouw aan de Driemanssteeweg 23-25 sinds 2005 in haar portefeuille. In 2013 is het complex, dat een oppervlakte heeft van circa 5.500 m2 en 52 parkeerplaatsen, gesplitst en huurt BOB Autowas een deel van het pand. Recentelijk zijn een aantal technische verbeteringen doorgevoerd waaronder de vervanging van het dak, compleet nieuw buitenschilderwerk, herinrichting van het buitenterrein en de realisatie van extra parkeerplekken. Het gebouw, gekwalificeerd als zijnde light industrial, verkeert in een uitstekende staat en ligt op een voor Euromaster zeer gunstige strategisch ligging: dicht bij de haven van Rotterdam én vlakbij de stad, direct naast de afslag van de A15.

Euromaster
Euromaster, 100% dochter van de Michelin Groep, is één van de primaire Europese spelers op de banden- en onderhoudsmarkt. Sinds 1991 is Euromaster in Nederland gevestigd en is sinds die tijd uitgegroeid tot een belangrijke mobiliteitspartner in de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw en grondverzet). In het Rotterdamse havengebied en op luchthaven Schiphol is zij de belangrijkste partner voor al het rijdend materiaal. Tevens is Euromaster actief op de particuliere markt. Het bedrijf is gevestigd in 17 Europese landen en heeft ruim 2.300 vestigingen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?