Eerste paal geslagen uitbreiding bedrijfspand KeJe Dronten

0

Een mijlpaal voor de uitbreiding van het bedrijfspand van KeJe in Dronten. Gisteren boorde Aan de Stegge Twello de symbolische eerste paal voor de uitbreiding met ca. 1.000 m² bedrijfshal.

4e bouwproject met KeJe
KeJe ontwikkelt en fabriceert kwalitatief hoogwaardige horren en raamdecoratie. Het bedrijf heeft zich in 10 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerk productiebedrijf van horproducten in Nederland. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de huisvesting. De uitbreiding die Aan de Stegge Twello nu realiseert is de vierde welke Aan de Stegge Twello voor KeJe uitvoert. In 2018 realiseerde Aan de Stegge Twello een tweede productielocatie in Dronten. Vanwege een nieuwe productielijn heeft Aan de Stegge Twello vorig jaar ook een uitbreiding gerealiseerd van 1.000 m² productiehal aan deze tweede locatie.

De uitbreiding voor KeJe wordt in week 45 opgeleverd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?