Deka Immobilien koopt het historische stadsgebied Haagsche Bluf in Den Haag

0

Deka Immobilien heeft het iconische en geheel gerenoveerde winkel- en leisure gebied Haagsche Bluf gekocht van Vastgoedonderneming en -ontwikkelaar Geste Groep.

Haagsche Bluf is een winkelgebied, gelegen in het stadscentrum van Den Haag, ontsloten via o.a. de Venestraat en de Vlamingstraat. Het gebied biedt onderdak aan verschillende functies (retail, leisure, food alsmede hotel) en levert hiermee een significante bijdrage aan de binnenstad van Den Haag

Huurders in het gebied zijn onder andere Holland & Barrett, &Other Stories en COS. Het gebied wordt verder verstrekt met een ruim f&b aanbod met concepten zoals Loetje en een vestiging van Foodhallen. Een boutique hotel complementeert de unieke mix van functies.

JLL heeft Deka Immobilien geadviseerd bij deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?