Annexum kiest PVM voor technisch vastgoedbeheer

0

De hoge mate van technische expertise en service waren doorslaggevend voor Annexum bij de selectie van een nieuw technisch beheerder voor haar vastgoed. Met PVM haalt de specialist in vastgoedbeleggen voor particulieren een gedegen technische onderhoudsorganisatie in huis. Met controle, preventief onderhoud en waar nodig reparatie waarborgt PVM de levensduur van al het vastgoed in Nederland.

Samenwerking met PVM
Vanwege het beëindigen van de activiteiten in Nederland van voormalig beheerder Apleona werd vastgoedbelegger Annexum eind vorig jaar genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe technisch beheerder. De keuze viel al snel op PVM. PVM is een vastgoedadviesbureau welke al 25 jaar organisaties als Annexum ondersteunt en adviseert voor effectief en efficiënt onderhoud van vastgoed. Het technisch beheer voert PVM uit op een voor de markt verfrissende, duurzame en klantgerichte wijze. Met oog voor digitalisering, kostenbewust handelen en een hoge huurdertevredenheid.

Technisch beheer van vastgoed is cruciaal
Investeren in vastgoed is een waardevolle belegging en dat vraagt om gedegen onderhoud. Het is belangrijk dat het vastgoed zoals kantoren, woningen, winkels en supermarkten in een goede staat is en blijft. De waarde van de vastgoedobjecten hangt er deels van af en het draagt bij aan een langere, duurzame levensduur.

Henri Grevers, directeur Vastgoed bij Annexum: ‘We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. De overgang naar PVM voor toezicht op ons vastgoed heeft geen gevolgen gehad voor de dienstverlening naar onze huurders. We zien in het eerste half jaar al dat met PVM als nieuwe technische beheerder een kwaliteitsslag is gemaakt en we verwachten onze huurders steeds beter te kunnen bedienen.’

Roy Zöld, directeur bij PVM: ‘De nieuwe samenwerking verloopt naar tevredenheid en de eerste technische optimalisaties zijn inmiddels uitgevoerd. Ook is er een intensieve en succesvolle samenwerking met Confia, dat het financieel en administratief beheer voor Annexum verzorgt. We kijken uit naar de verdere samenwerking en de toegevoegde waarde die we Annexum en haar huurders kunnen bieden.’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?