Bog Madsen Beheer B.V. verkoopt warehouse in Aalsmeer aan Cabot Properties

0

Bog Madsen Beheer B.V. heeft een warehouse, gelegen aan de Rietwijkeroordweg 67 in Aalsmeer, verkocht aan Cabot Properties, Inc. (Cabot).

Het warehouse is gebouwd in 2002 en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 8.450 vierkante meter. Het gebouw is onderdeel van het bedrijventerrein ‘Schinkelpolder’, gelegen naast Schiphol Airport en het Amsterdamse Bos, en wordt volledig verhuurd aan bloemen- en plantenexporteur Gasa Group.

Corné Valk, Senior Consultant Investment bij Savills in Nederland, licht toe: “Door de sterke karakteristieken van het pand alsmede de locatie hebben wij dit verkooptraject succesvol af kunnen ronden, ondanks de COVID-19 situatie. Dit onderschrijft dat logistiek vastgoed ongewijzigd in trek blijft.”

Verkoper Bog Madsen Beheer B.V. werd geadviseerd door Savills (commercieel) en HVG Law LLP (juridisch). De koper werd geadviseerd door De Lobel & Partners (commercieel), Buren Legal (juridisch) en Arcadis (technisch).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?