Joeri Stavleu treedt in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate haar organisatie versterkt met de aanstelling van Joeri Stavleu. Joeri is fulltime in dienst getreden als Trainee MidCap Investments en gaat zich richten op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van mid cap beleggingsvastgoed. Dit zijn beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt. De afgelopen maanden heeft hij volop meegedraaid in het team en een aantal mooie transacties gerealiseerd.

Hij maakt onderdeel uit van het Trainee programma van Spring Real Estate. Tijdens het traineejaar zullen de trainees intern en extern worden opgeleid in onder andere vastgoedrecht, commercie, vastgoedrekenen, data en techniek.

Joeri was al werkzaam bij Spring Real Estate. Hij heeft na het behalen van zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden een master Entrepreneurship afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?