Leger des Heils huurt 1.327 m² kantoorruimte in Utrecht

0

Spring Real Estate heeft eigenaresse geadviseerd bij de verhuur van 1.327 m² kantoorruimte aan de Pallas-Athenedreef 27 in Utrecht. Huurder Leger des Heils gaat de begane grond en eerste verdieping langjarig huren. Daarnaast krijgen zij de beschikking over 28 parkeerplaatsen.

Leger des Heils is een kerkgenootschap die de meeste kwetsbare in de samenleving voorziet van onderdak en voeding. De kantoorruimte aan de Pallas-Athenedreef is bestemd voor het hoofdkantoor van de afdelingen Utrecht, Flevoland en ’t Gooi. Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk Overvecht Zuid. De omgeving kenmerkt zich door de diversiteit aan woningen, groenvoorzieningen en de uitstekende bereikbaarheid met het eigen- en openbaar vervoer.

Eigenaresse werd gedurende het verhuurproces geadviseerd door Spring Real Estate. Huurder Leger des Heils werd geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?