Cushman & Wakefield maakt promoties bekend

0

Internationaal adviseur Cushman & Wakefield heeft vandaag de promoties van 10 medewerkers binnen de Nederlandse organisatie bekend gemaakt. Zeven medewerkers zijn benoemd tot Associate en drie tot Partner.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “Persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen is van groot belang voor de langetermijn relevantie en positie van ons bedrijf. We willen opschuiven in de waardeketen en onze klanten op strategisch niveau adviseren bij vastgoedbeslissingen. Dat vraagt andere, nieuwe vaardigheden van onze mensen zodat onze klanten echt kunnen vertrouwen op hun deskundigheid en professionaliteit. Ik ben dan ook enorm trots op dit grote aantal promoties van mensen die, ook in deze tijden, leiderschap tonen gecombineerd met een heldere visie en gedegen kennis van de markt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?