Amvest verwelkomt 4 nieuwe collega’s

0

Afgelopen maand zijn er bij Amvest vier nieuwe collega’s begonnen. Door de grote groei van de fondsen en de ontwikkelposities van Amvest, was versterking van de teams nodig. Bij Amvest Investment Management is één nieuwe collega begonnen, twee bij Amvest Development en één nieuwe collega bij de staf.

AMVEST INVESTMENT MANAGEMENT
Wijnand Boers is begonnen als Real Estate Analyst. Hiervoor was hij werkzaam als adviseur bij Sweco en Cushman & Wakefield.

AMVEST DEVELOPMENT
In het team Development zijn Herbert Coopmans en Mark Vijgenboom aan de slag gegaan als Ontwikkelingsmanager. Herbert Coopmans is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij Heijmans Vastgoed als Projectontwikkelaar en vervolgens als Ontwikkelingsmanager. Mark Vijgenboom heeft ruim 20 jaar ervaring in het vakgebied. Hij was als Ontwikkelingsmanager werkzaam bij SDK Vastgoed en daarvoor bij Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling.

AMVEST STAF
Kristy Esser is in dienst getreden bij Amvest als HR Manager. Kristy werkte op interim basis al enkele maanden in deze rol. Kristy heeft als HR professional op interim basis een brede ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties.

Heleen Aarts: “Wij zijn erg blij dat wij deze vier professionals in ons team kunnen verwelkomen. Ieder op hun vakgebied brengt een brede ervaring en frisse nieuwe blik mee in onze organisatie. Door de groei bij onze fondsen, maar ook van onze ontwikkelprojecten is versterking van ons team noodzakelijk. En het is een bijzondere tijd waarin zij deze overstap naar Amvest maken. Vanuit huis, via online vergaderingen en op gepaste afstand op kantoor, doen we er alles aan om zo snel mogelijk een thuis te creëren voor onze nieuwe collega’s.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?