vb&t opnieuw beste vastgoedmanager Woningen en Zorg volgens Syntrus Achmea Real Estate & Finance

0

vb&t Vastgoedmanagement is de beste vastgoedmanager van 2019 in de sectoren woningen en zorg. Dat blijkt uit de jaarlijkse Vastgoed Monitor van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Voor het vastgoedmanagement van woningen, winkels en kantoren in de portefeuilles werkt Syntrus Achmea samen met gespecialiseerde beheerders. Met de Vastgoed Monitor worden deze managers jaarlijks beoordeeld op hun prestaties op onder meer commercie, techniek, administratie en wordt de beste manager gekozen. vb&t Vastgoedmanagent was ook in 2017 en 2018 de beste.

Eric Prevoo, directeur vb&t Vastgoedmanagement (rechts op de foto): “Je zou er aan gewend kunnen raken als je voor het derde jaar op rij als beste vastgoedmanager beoordeeld wordt. Niets is echter minder waar. Je proeft een enorme drive onder de medewerkers om ieder jaar opnieuw te kijken hoe we ons kunnen blijven onderscheiden en toegevoegde waarde kunnen bieden voor Syntrus Achmea. Het is dan iedere keer opnieuw voor de gehele organisatie een enorme opsteker voor alle inzet en de bevestiging dat we de goede dingen doen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?