Particuliere belegger verkoopt kantoorgebouw aan Dorus Rijkersweg in Leiden

0

Spring Real Estate en Van der Kooij Bedrijfsmakelaars hebben een particuliere belegger geadviseerd bij de verkoop van een kantoorgebouw in Leiden aan Zooma. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Dorus Rijkersweg 15 en heeft een oppervlakte van 1.560 m².

Koper Zooma bouwt onder andere apps en websites. Voorheen waren zij gevestigd aan de Oude Rijn 92 in Leiden. Door het succes van de afgelopen tijd zijn zij uit de huidige locatie gegroeid en daardoor op zoek naar een nieuwe locatie, passend bij de groeiambities van Zooma. Het kantoorgebouw aan de Dorus Rijkersweg biedt met een oppervlakte van 1.560 m² voldoende mogelijkheden om in de toekomst verder uit te breiden. Daarnaast krijgen ze de beschikking over tien parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?